Contentcreatie

Contentcreatie

Contentcreatie

Het creĆ«ren van de juiste middelen met de juiste informatie om zo kandidaten te bereiken met jouw boodschap, dat is contentcreatie. Je zet je boodschap dus om in aantrekkelijke teksten, beelden en advertenties. In onze arbeidsmarktcampagnes laten we onze creativiteit rijkelijk vloeien, waardoor we kandidaten echt aanspreken. Dat doen we met vacatures, videoā€™s, fotoā€™s, professioneel opgemaakte advertenties, nieuwsbrieven, blogs, infographics, social mediaberichten. Allemaal middelen waarmee we de doelgroep niet alleen bereiken, maar ook interesseren. Wij geloven in storytelling, omdat je met een verhaal ook echt emotie overbrengt en mensen naar je toetrekt. Zo kun je ons bijvoorbeeld een employer story laten ontwikkelen, waarin we de EVP uitleggen op een authentieke manier met echte storytellingtechnieken. Het verhaal laten we aansluiten op de wereld van de doelgroepen, zodat zij zich erin kunnen verplaatsen.

Content op maat

Wat het meest belangrijk is bij het creƫren van content, is dat het echt past bij de organisatie en de boodschap die je wil uitzenden. Dus moet alles wat we creƫren ook aansluiten op het employer brand van de organisatie, inclusief huisstijl en tone-of-voice. Al deze content helpt de organisatie om meer naamsbekendheid te krijgen en een sterkere aantrekkingskracht op talent.

Het belang van content

Door onderscheidende content in te zetten vergroot je de vindbaarheid van de informatie die je deelt. Ook versterkt het direct het imago van de organisatie en vergroot het het vertrouwen bij de doelgroep, waardoor zij meer betrokken raken.

Waardevolle content

Goede content heeft de doelgroep voorop staan. Het gaat natuurlijk ook om de baan en om de organisatie, maar nog meer om wat de kandidaten nodig hebben en belangrijk vinden. Je wil namelijk de doelgroepen aan je binden. Het is dus belangrijk dat ze je ook sympathiek vinden en dat ze je informatie boeiend vinden. Om dat goed te doen werken we met contentstrategieƫn, waarin we uitwerken wie de doelgroep precies is, wat zij nodig hebben en waardoor ze geraakt worden.

We denken graag met je mee

Waar hebben jullie behoefte aan? Welke doelgroepen wil je bereiken? We maken met plezier tijd vrij om eens van gedachten te wisselen en je te inspireren met mogelijke oplossingen.