Is employer branding nu anders dan vroeger?

Vroegah was alles beter toch? Dat valt volgens mij best wel mee!

Employer branding lijkt in een tijdperk van A.I. en allerlei andere innovatieve ontwikkelingen toch anders dan 50 jaar geleden.

Ik vind dat zelf dus niet, want het ‘spelletje’ dat employer branding specialisten spelen is hetzelfde. We willen allemaal de juiste doelgroepen aanspreken met de juiste taal en ze verleiden om te gaan solliciteren bij de organisatie.

We willen allemaal de eigen medewerker vasthouden en vanuit de binnenkant van de organisatie werken aan dat sterke werkgeversmerk.

De basis van ’employer branding’ is in mijn optiek niet anders dan vroeger, de verschillende methodieken om doelstellingen te behalen zijn alleen veel uitgebreider.

In ons team werken wij met het beproefde model dat gericht is op ‘medewerkers geluk’ , het model dat we gebruiken is van Employer Brander en werkt perfect voor de trajecten die wij uitvoeren.

Er zijn meerdere modellen die worden gebruikt, ieder met een eigen insteek en visie vanuit de employer branding specialist.

We praten je graag bij over onze visie, het is mogelijk om vrijblijvend een gesprek in te plannen via het contactformulier.