Knoop dat EVP vast aan jouw jobmarketing campagne!

Yes het EVP is klaar! Tromgeroffel, juichende recruiters en communicatie medewerkers hoor je door het gebouw feest vieren, omdat de Employer Value Proposition eindelijk afgerond is.

Wij herkennen dat hoor, een EVP creatie kan soms een aardig intensief traject zijn en daar mag je dan best trots op zijn!

Als het EVP gereed is dan kunnen we eindelijk de strategie door gaan voeren in content- en jobmarketing uitingen. We zien vaak dat de belofte die uit het EVP komt goed terug te zien is in content marketing, maar helaas niet altijd in jobmarketing.

Knoop dat EVP echt vast aan jouw jobmarketing campagnes, zorg ervoor dat de grote belofte altijd wordt genoemd in iedere uiting zodat er een evenwichtig beeld richting de arbeidsmarkt naar buiten gaat.

Naast die belofte gaan we natuurlijk terug naar de doelgroepen die geworven dienen te worden, waar gaan zij op ‘aan’ , wat drijft hen, waarop gaan we deze mensen binnen halen voor de organisatie.

In een goed EVP is deze analyse meegenomen en vertaald naar een communicatiebriefing per doelgroep.

Onboarding is niet weg te denken in een Employer Value Proposition, dus laat dat proces ook zien. Neem het mee in vacatureteksten en bijvoorbeeld een recruitment video.

Samengevat is alles wat een goed EVP succesvol maakt de basis voor het succes van een jobmarketing campagne. Ga dus voor dat succes en knoop dat EVP eraan vast!