KPI Dashboard

KPI dashboard

Employer branding meetbaar maken, dat kan! Dit is misschien wel de meest gestelde vraag tijdens een intake met een opdrachtgever. Hoe kan ik de ROI inzichtelijk maken voor mijn directie?

KPI’s opstellen

Als we een employer branding project gaan doen bij een klant is het altijd goed om KPI’s op te stellen. We geven dit altijd als huiswerk mee aan de klant zodat deze zelf kan vaststellen wanneer zij de investering voor een dergelijk traject gerechtvaardigd vinden.

Dashboard

Er zijn genoeg KPI’s die in een dashboard samen te vatten zijn in gemeten resultaten. Denk aan de engagement op de social media kanalen, de groei van het aantal volgers, de traffic per doelgroep pagina, het aantal sollicitanten, de kwaliteit van de sollicitanten, de ‘time to hire’ en nog veel meer. Door KPI’s op te stellen is er een stip aan de horizon waar je als organisatie wil staan na een dergelijk traject. We voegen deze cijfers naast indiciatoren zoals de De ‘Employee Net Promotor Score’ (ENPS) en Employee Referral score zodat je een mooi rond beeld krijgt van de vorderingen rondom dit traject.

Alles op maat

Wij begrijpen dat iedere organisatie weer andere KPI’s op zou willen stellen, dus maatwerk is altijd van toepassing op de realisatie van een KPI dashboard.

We denken graag met je mee

Wil jij graag dat jouw directie snel overtuigd kan raken van de management rapportages die laten zien hoe jouw employer branding traject verkoopt? We drinken graag een kop koffie om daar eens samen over te sparren!