Recruitmentmarketing

Recruitmentmarketing

Recruitmentmarketing

Hoe zorg je nu dat kandidaten ook echt je vacatures zien en snappen welke kansen je te bieden hebt als organisatie? Dan heb je een strategie nodig om kandidaten aan te trekken, die precies passen bij de organisatie en de verschillende functies. Dat vraagt om inzicht in de doelgroepen; welke behoeftes en wensen zij hebben. Maar ook inzicht in hoe deze doelgroepen zich gedragen op het internet. Welke kanalen gebruiken zij regelmatig en welke methoden passen dan het beste om ze ook op die plekken aan te spreken?

De juiste mix van middelen

Wij brengen alles in kaart: wie de doelgroep is, wat zij willen, wat je als organisatie te bieden hebt, welke kanalen het beste passen en welke middelen dan het meest geschikt zijn. Ook zorgen we voor een juiste mix van jobmarketing, contentmarketing en employer branding, zodat de organisatie nog sterker komt te staan in de arbeidsmarkt. We denken ook met je over je eigen website en hoe die geoptimaliseerd kan worden om de kandidaten een zo fijn mogelijke ervaring te bieden. Dat zorgt voor een goede eerste indruk als werkgever, wat vertrouwen wekt bij de kandidaat.

Referral Recruitment

Als onderdeel van recruitmentmarketing kun je ook denken aan referral recruitment; waar je je eigen medewerkers als ambassadeurs inzet om talent vanuit hun netwerk aan te spreken en aan te trekken. Ook hier hebben we veel ervaring in. We helpen je graag om dit snel en effectief in te richten.

Strategisch

We denken vooruit en bespreken ook de strategische personeelsplanning, zodat je als organisatie nooit meer achter de feiten aanloopt. Zo creëren we een strategie waar je jaren mee vooruit kunt. Heb je nog niet in beeld hoe het personeelsbestand er voor de komende jaren uitziet en welke uitdagingen eraan komen? Dat is geen probleem, daar helpen we je graag bij.

Meten om het zeker te weten

We doen niet zomaar wat. We monitoren elke stap en maken zo inzichtelijk wat effect heeft en waar bijgestuurd moet worden. Daarmee zorgen we dat je waar krijgt voor je geld, doordat je investeringen zoveel mogelijk rendement opleveren.

We denken graag met je mee

Welke wervingsvraag ligt er bij jullie? Welke doelgroepen wil je bereiken? We maken met plezier tijd vrij om eens van gedachten te wisselen en je te inspireren met mogelijke oplossingen.